Selasa, 17 Januari 2012

Nota Kursus Haji Bersiri | tahun kedua yong datang kursus

salam dan selamat pagi.. sihat tak pagi ni? yong oke je..pagi ni yong bersiaran di KL.. baru sampai semalam..kemarin yong di seremban.. manyak busy maa.. merata je yong ada.. ;p

so today yong nak cerita la sket aktiviti yong di pagi sabtu lepas..macam biasa lah..seperti tahun lepas.yong ada menghadiri kursus haji bersama tok yong.. elok juga pergi kelas kan..dari tido je dikala pagi sabtu haha..dapat ilmu agama..bole jugak share dengan korang..


ini buku teks yong..actually dah pernah tunjuk dah dulu..tapi takpe lah..nak jugak tunjuk lagi kepada kawan-kawan blogger yang baru.. muda-muda pon bole p kursus haji yer.. p jer daftar awal..kot ada panggilan haji..nanti bole ler bergelar haji/hajjah..

kalo yong p haji..insyaAllah dapat ler bergelar Hajjah Nurul Ain.. oh sedap nama tu kan?? semoga sempat ler kita semua menjadi tetamu Allah.. kena praktis dari sekarang..ilmu kena cukup..tak gitu??

3 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

amin!
haraplah dapat peluang pg haji

SyUhAdA berkata...

yup..btol tu yong..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

semoga ada rezeki yong ke sana...amin

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...