Selasa, 17 Januari 2012

Kereta idaman | yang mana satu pilihan anda???

Salam u ols..ada yang dah tido ker tu?? mesti lah dah tido kan.. dah pukul 2 pagi dah ni...


erm..semua orang ada impian kan?? macam tu jugak yong..berasal dari keluarga sederhana..tapi ada impian besarrr punya..hehe..yong berazam tahun ni nak pakai kereta baru..syukur pada tahun lepas abah yong dah dapat beli kereta baru dan agak selesa untuk kami sekeluarga..so kalo tahun ni yong dapat beli kereta baru and more confortable..lebih-lebih bersyukur la kan??


buat masa sekarang ni yong bercadang nak beli kereta from HONDA



insyaAllah dengan berkat usaha keras yong..yong sangat-sangat berharap dapat kereta tuh! CONFIRM!

ni semua gara-gara tengok entri my Leader lah! u ols bole tengok entri beliau di SINI.. adeh..terus teruja jugak yong..huuu..takpe kita berangan sekarang..bukan angan-angan kosong..tapi berangan beserta tindakan! dengan bisnes ni insyaAllah dapat bantu yong mencapai impian..  yong jugak berharap rakan-rakan kongsi yong yang lain dapat bersama-sama bergandingan bahu untuk mencapai impian!

oke..cukup lah berangan untuk malam ni..jom tido sambil mimpi HONDA.. :)  nite u ols!




6 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

honda! hehe...sebab sporty

Ardini Humaira berkata...

dni suka toyota.. sebab duk minat caldina hehe

nur anis berkata...

saya pun minat honda...:)

Cik FaRiZaM berkata...

tak salah berangan. mana tahu angan angan kite menjadi kenyataan. rezki dari Allah. aminnn

SyUhAdA berkata...

wahhhh,yong..nnti dah bli keta bru,bwk syu jln2 ea..hehe..

kakchik@ella berkata...

Honda is my feveret car forever ever.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...