Jumaat, 13 Januari 2012

mai secawan! hee ada coffee and collagen..mana satu pilihan anda?

heee sesi promosi dah tiba.. today yong nak tunjuk kat korang beberapa brand minuman.. ada coffee ada collage..

bagi yong..yong lebih suka minum collagen dari coffee..sebab yong ni kalo minum coffee je asyik migrain..maybe tak sesuai kan? so elakkan jerk

yang ni minuman collagen..bole terus minum..skotak ada 6 botol.
Rm59/box

Kopi cengkudu..minman seisi keluarga
Rm22.80

yang ni serbuk collagen..yang nak elakkan kedutan tu elok sangat lah try yang ni..bole campur dalam minuman atau sup..hebat! jom try


jika berminat..macam biasa bole roger yong tau..

alinacshoppe@gmail.com

2 ulasan:

Liana Ryan berkata...

Nak juga tp skang ni takde duit, colagen mmg bagus utk wanita =)

Ardini Humaira berkata...

menarik la collagen tu! :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...