Selasa, 17 Januari 2012

Makan-makan di E&W | Tapah

ni gambar masa nak ke Singapore tahun lepas..punya lah lama peram gambar..dah la banyak..rugi lak x upload kan?? so mari menikmati gambar di entri ini dan entri berikut nyer pasni hehehe


yong on the way Seremban..from seremban baru nak ke singapore..so kalo dah nek kete tu.harus ler berhenti makan dulu kan.. mana bole tak makan..sepanjang highway ni kemain banyak kedai makan best..exspecially kat tapah..aww..sedap nyahhh :p dah selalu makan kat food court tu..hari tu kami try makan nasi ayam di E&W.. sedap jugak tau..

kami order set..nasi ayam set murah jugakkk

ayam di kemain lembut oi..isk..nak lagi bole??? lapar lah hehe

pasni bole lah try lagi.. tak rugi try.. time bulan pose banyak jugak gerai E&W kat bazar ramadhan.. nak beli lah nanti hehehe (pose lambat lagi :p )

3 ulasan:

SyUhAdA berkata...

sedapnye ayam! hehe..

Cik FaRiZaM berkata...

nasi ayam 1 !

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

E&E ni kat R&R tapah ke..hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...