Ahad, 3 Oktober 2010

:: poslaju oh poslaju...yang mana satu esok ya?? ::

dengar lagu ringtone..menandakan ada mesej masuk ke henpon pinjam.. ada no yang tidak dikenali...
actually..henpon yong kan rosak..so da henpon pinjam..maka xde la kuar no sapa-sapa kan.sebab no simpan dalam henpon yang rosak tuh!

mesej berbunyi "Hi, dh tido?"..

yong balas "blom, ni sapa?"

jawapan balas "###### poslaju.Sori ganggu.. "" (nama dirahsiakn)...apa yang korang fikir??

apa kena orang pos laju msg aku malam-malam buta mcm ni?? ada hal dengan barang pos yang aku hantar ke?? (yela..dorang da cam muka yong sbb yong hari-hari p pos laju...)

oh, TIDAK! sebenarnya orang tu msg saje-saje je..bole plak mcm tu kan? MOOD trus hilang..
esok patotnya nak kena p pos barang kat POSLAJU..dengan adanya msg dari "orang kaunter" tuh..trus cancel nak p pos opis yang satu tu..mujur kat SP ada banyak pejabat pos..leh pilih nak p yang mana..

yong rasa..orang-orang yang sedemikian x perlu la nak mesej-mesej customer kalo takda hal penting...kalo takat nak mesej ckp nak berkenalan..huh! mmg takda etika la..huhu

yong xleh terima orang yang macam tu..dah la amik no yong dari borang pos yang yong anta tu..then msg ckp nak berkenalan..patot bila p pej pos tu..dorg tgk yong len mcm..dok usik2 bagai! shit! BENCI9!!!!!

da msg sudah la..orang tak reply dia msg lagi..adoi..cemana ek orang ni..nyampah da ni..penah skali dia ajak yong kua p minum! wah sungguh berani..nak je yong cakap "I x sudi la..kalo u benti keje kat situ lagi bagus..senang hati i nk p pos barang hari-hari.."


sejak dia msg yong ari tu..yong da jarang sangat p pej pos tu..yong p pej pos yang lain je..xleh nak pandang muka dia..nyampah oi! penah kdg2 terpaksa juga p pej pos tu..dah la kena p kaunter mamat tu..isk..sabar je la..panas je rasa..dia lak tunduk je bawah..asal x duduk je bawah kaunter tu ek..xpyah nk pandang muka ko! hahhaha





Nota Alinac- terpaksa p pej pos lain esok.. nyusahkan aku jah!

6 ulasan:

Magrib berkata...

page komen nie, nape x wat pop-up je?? sng org nk komen blog..


erm.... tadi da anta msg.. tpi, mcm x jadi je.. x pe la.. ape yg i wrote tadi..

alinac.. kite kapel la.. haha... guwau2.. nie sbb u slalu visit blog i.. i appriciate sngt.. u sumbang 29% unique kat i.. hua.. wa sungguh terharu beb! nk nangis!!

ardinihumaira berkata...

hoihhh... apo la dia wat cemntu.. meh dni babapkan nak tak?

Salmia berkata...

whoah.. pos laju kt mna tu yong? geram gak yg baca ni pun

PanglimaKhalid berkata...

simpan sms tu, bawak ke pentadbiran pos malaysia, report penyalahgunaan kuasa dan pembocoran privasi pelanggan oleh kakitangan pos malaysia.

then tukar nombor anda.

Azuan berkata...

adu jangan tak adu..ekeke..jangan dilayan sudah orang macam nie..

suzzsuzie berkata...

wow...ada peminat la tu..macam tu pye orang pun ada...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...