Ahad, 3 Oktober 2010

:: Yong kasi petua untuk dapatkan sms FREE!!! sapa nak?? ::

oke..yong da dapat jalan terbaru untuk dapatkan sms free..nak tahu tak cemana??
cuma perlu register..then leh la berSMS free..tp cuma bole 31 sms je sehari..xpe yang penting free kan??
lagipon time darurat @ time kredit habis mmg mantap lah dapat sms free kan? so kepada yang nak join tu leh klik sini ya MostSMS.com

nanti akan kuar pic mcm ni


register..then ikut step.. pastu cuba msg yong...hehe :)



Selamat mencuba ya~



nota Alinac-ada ilmu haruslah share dengan kawan-kawan.dapat jugak pahala puasa hari ni. :)

9 ulasan:

ProfHariz berkata...

Bak no fon.. meh nak mesej yong :P hahaha.

Thanks yong satu perkongsian

Pencacai Alim berkata...

betul ke ni?

Derus berkata...

ermm..takut awal2 je free..nnt kena bayar..:)

syaza kelyza berkata...

thanks ye !
good info ;)

IntanBerlian berkata...

yeh.tq yong! huhu

Nour Eyza berkata...

no ape2 pun boleh ke yong?

ardinihumaira berkata...

dni penah try.. memang menjadik :D

p/s: gembira yong dah wat pop up window untuk komen ^__^ senang dni nak tinggal komen sebab tenet dni lembap... hu.. guna popup window loading dia ok sket;D

ct noarizah aris berkata...

Baru cuba..tapi org tu x reply pun?
confius ni!!

suzie rahman berkata...

hihi tersama lak

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...