Jumaat, 4 Januari 2013

MAKE-UP TUTORIAL CLASS BY TIAR ZAINAL | GLAD


Salam semua :) today yong dah berada di Kedah. Pada weekend yang lepas yong berada di KL.. dari hari Jumaat sampai ke hari Ahad..full aktiviti yang sangat bermanfaat..

Pada hari jumaat yong ke class GLAM..ada topik baru dan best untuk yong share dengan kawan-kawan nanti.. sabtu pula ada make-up tutorial class by TIAR ZAINAL..class ni di anjurkan oleh Hanis Haizi sebagai Green Leaders Activity Day (GLAD).. so insyaAllah akan lebih banyak lagi GLAD yang bakal berlangsung..memang best sangat!

Tiar Zainal ni seorang make-up artist tau.. cantik betul solekan beliau.memang sangat neautral.. takda la nampak "plastik" bila make-up kan..:) sedap je mata memandang.. haa,  Jom layan beberapa gambar 


gambar awal pagi..semangat nak p class make-up.. so muka kosong takda make-up langsung haha


taraa! inilah TIAR ZAINAL.. make-up artist..ramai artis yang sudah dapat sentuhan beliau.cantik sangat u ols!


banyak ilmu yang beliau turunkan.. after habis class yong memang dah tak sabar nak praktis!



model on the day hehe~ Hanis Haizi


Beautilicous




sempat juga bergambar dengan Tiar Zainal dan my mentor Hanis Haizi


after class terus shoot ke The Curve untuk meetind and shopping.. apa lagi.. kita try Simply Shading Blush from Simply Siti untuk teknik shading..sebelum ni yong memang tak pernah belajar shading.so sangat teringin nak cuba kat muka sendiri..harap-harap lepas ni kalo snap picture muka yong akan nampak slim lah! LOL 


yeah! muka nampak lain sket tak? ni gambar semalam..kening tuuu..dah belajar cara nak cantikan kening tau..color sket hehe nampak la ala-ala tebal gitew.. plan untuk hari ni ialah cari brush pallete. tak puas hati tengok Tiar Zainal nyer koleksi brush..banyak betull~ hari ni mesti kena beli juga! hehe 

Semakin hari semakin semangat yong buat biz ni. bukan setakat diajar buat business thru ONLINE tapi GLAM juga ajar yong and team untuk tampil berkeyakinan dan cantik..thanks to my mentor Hanis Haizi yang menganjurkan class ni.. yong balik kedah dengan lebih bersemangat tau! tak sabar nak share juga ilmu dengan biz partner.. u ols jika berminat bole roger yong oke!

jumpa nanti :)

love, 
yong

phone : 0137049413
email: alinacshoppe@gmail.com

1 ulasan:

RealNS berkata...

wahh ! akk makin hot la :D goodluck tau kak :DD

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...