Selasa, 25 Disember 2012

JUMPA BLOGGER PENANG | MIRA MJ

Salam semua~ yay~ happy nak update entri ni sebab kali ni entri tentang my blogger friend.. Nama beliau MIRA.. u ols bole je jenguk-jenguk blog beliau di sini~~  celoteh mira.

ok.. setakat ni rasanya kami dah berjumpa sebanyak 3 kali..tapi macam biasa maaa cemana la bole lupa nak update hehehe maka gambar yang ada terbiar macam gitu aja..




so kali ni kami berjumpa di  Mee Udang Sungai 2.. di kedai tu ada jual mee udang yang sangat sedap.. tak lupa char kuew tiow dia.. memang sedap juga~ yong kebetulan memang teringin sangat nak makan char kuew tiow.. dah dapat tu memang puas sangat.. mujur la sedap kan~ heheh insyaAllah nak p lagi~


thanks to Mira sebab sudi luangkan masa dinner sama :) pasni bole dinner lagi kan~ semoga ikatan persahabatan kita tak sampai disini sahaja.. amin

2 ulasan:

onie berkata...

mee udang sg dua mabelesssssss :D

Myra Jay berkata...

Tima kasih yong belanja malam tu :)

Nanti kita jumpa lagi ye :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...