Rabu, 26 Disember 2012

MEGGI KETAM PALING SEDAP DI KELANTAN


Alahai.. time lunch macam ni memang dok teringin nak makan macam-macam.. ni kes p pasar semalam terus teringat MEGGI KETAM yang yong makan di Kelantan hari tu semasa road tour ke Pantai Timur bulan lepas.. InsyaAllah ada rezeki memang yong nak kesana lagi.. sedap betul masakan ni. u ols kena cuba sure nak p lagi tau :)


ni alat untuk makan ketam tu. kena patahkan ketam tu semua guna tukul, playar dan spanar di bawah hehehe 



ni la meggi ketam yang yong makan tu. sedap tau ols.. meggi ketam special.. harga berpatutan.. patut cuba.


MAGGI KETAM D'SYAZ CAFE PCB.

 HADAPAN KEM KIJANG, JALAN PANTAI CAHAYA BULAN
KOTA BHARU KELANTAN. 

KAK ZAH - 0139435050

3 ulasan:

farra8979 berkata...

elok dah nak balik kg minggu ni. tapi macam xdpt nak g try la yong.. sbb banjir.

Syuhada Salleh berkata...

nampak cam sedap je yong..

salmia saidin berkata...

fuyoo.. ganasnye nk makan ketam sampai tool gitu. hehehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...