Jumaat, 29 Jun 2012

Testimoni Premium Beautiful Terhebat!! its me!!

salam semua! hai :) apa khabar? harap semua sihat je ye.. hari ni yong nak share dengan u ols beberapa testimoni premium beautiful..yang penting ada gambar sendiri tu tau! best kan? hehe mana la tau bole jadi pembakar semangat untuk melarams di pagi raya nanti ke kan? buat baju raya mahal-mahal haruslah cantik bila dipakai :)

1~ it's me! yong 


time ni yong pakai masa bulan puasa tahun lepas..seriously dalam masa kurang 3 minggu yong dapat turunkan berat beberapa kilo..wah~! terus beli baju kebaya la tahun tu.. sebelum ni kebaya jangan harap nak pakai.. takde cutting langsung.. jeles tengok badan orang lain yang cantik-cantik belaka.. sejak pakai korset premium beautiful ni..yong rasa lebih berkeyakinan..nak pakai baju pon dah tak risau lagi.ye la..lemak dah tak bersepah kan..hehehe


oke..ni testimoni terbaru..see..dah pakai kebaya u ols! happy sangat dengan penampilan sekarang.. bulan depan dah nak posa..yay! sure bole makin slim nanti..

2~ kak Asniza- my biz partner



nampak tak? sangatttt banyak perubahan kan? jika dulu orang asyik tanya berapa bulan? skang ni orang asyik tanya pakai apa bole slim ni? haha confirm kita rasa best kan? tak lama pon amik masa untuk turunkan berat badan..yang penting makan macam biasa.. tak perlu nak sekat makan..just pakai korset premium beautiful ni u ols akan rasa sendiri kesannya..sangat berbeza dengan korset yang lain.. 

yong kagum dengan kak ija..beliau seorang suri rumah je..tapi berani ambil peluang untuk sama-sama buat biz korset premium beautiful bersama yong..ternyata peluang yang datang tu tidak disia-siakan..income 4 angka sebulan untuk seorang suri rumah adalah satu yang luar biasa bagi yong..tahniah kak ija! sama-sama kita teruskan biz ni ye.. yong bangga and happy dapat bantu kak ija :)

3- Nurul Akmal-my biz partner


berbeza?? memang berbezaaaaaaaaaaa :) jom dapatkan korset premium beautiful sekarang..ada promosi tau untuk raya nanti..



GET THE CURVE THAT U EVER WISH FOR!!! 
*REDUCE STRETCH MARKS*FIRM UP YOUR BREAST AND BUTTOCKS*ANTI SAGGING*INCREASE METABOLISM*INCREASE BLOOD CIRCULATION*NO STARVATION, NO LIPOSUCTION, NO SLIMMING PILLS*DESIGNED 70% FOR HEALTH AND 30% FOR BEAUTY!!*LIFE TIME WARRANTY

mobile: 013-7049413
email: alinacshopppe@gmail.com



3 ulasan:

SyUhAdA berkata...

wahhh...besnye..nak kurus jgk..sob sob..

Ardini Humaira berkata...

dni pas bersalin baru leh pakai :D

Myra Jay berkata...

Kurusnya Yong...

Boleh bayaq bulan...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...