Ahad, 1 Julai 2012

BOKITTA MALAYSIA | THE PIN-FREE SCAFT

Salam semua! hai..esok hari isnin..so malam ni kita semangat untu, hari esok yer.
today yong nak share pengalaman yong ke butik Bokitta..pernah datang tak ke kedai ni? yong first time datang..terussss terbuka hati nak beli scaft kat sini..wah! excited tau.. apa yang special nyer?

haa special nya scaft kat sini ada lah seperti dibawah :)


muka dari tak brapa cun terus jadi BEAUTIFUL..ahaks! btol x? :p oke tak de lah.. actually yong suka and jatuh cinta kat scaft ni sebab tak perlu pakai pin..sesuai untuk si pemalas macam yong ni.. tengok gambar di atas.. satu pon pon xde tau..muka nampak cam pakai shawl kan.. tapi scaft ni xde lilit-lilit pon..just sarung macam pakai tudung ekpress tu jerk.. sangat mudah tau..that's why i love it! hehe

then..mateail nyer pon ada banyak..ada cotton, chiffon and satin.. yong pilih chiffon sebab kain nya ringan.ringan sket otak yong kan? hehe..corak pon ada banyak..jenis plain pon ada.. jemput datang kedai ni sebab sure u ols rambang mata nanti..



my new friends :)

bos ni tau..jangan memain..muda-muda lagi dah ada biz sendiri.. kagum tak? bole jadi sumber inspirasi ni.. oke jangan buang masa.. jom like fb butik ni disini ---> http://www.facebook.com/bokitta

berminat nak ke butik BOKITTA? 
ni alamatnya No. 7, Ground Floor Ukay Boulevard Jalan Lingkaran Tengah 2 Hulu Kelang 68000 Ampang Selangor Darul Ehsan

1 ulasan:

nurarin shukree berkata...

Assalam....
Sis,..berapa range harga kat Bokkita tu? utk shawl...
Slalu pegi Tutti Frutti je.. hehehe....

tq

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...