Selasa, 21 Februari 2012

Majlis Anugerah SM/SSM | Part 1

Salam u ols.. heee di pagi yang cerah ni..yong sedikit excited nak share gambar yong dan rakan-rakan seperjuangan masa we ols amik anugerah hari tu.. Majlis diadakan di Menara PGRM Cheras pada 18 Feb 2012.

 jom layan gambar


with biz partner from kedah


biz parner yong from Perak, Mieza


they all from klang, JB, ampang and perak


heee muka macam tepung gomak :p


ni teman biz partner beratur nak amik anugerah..turn yong dah lepas.. lega hehehe

after make-up :) cantik tak?


sebahagian team kami dari seluruh Malaysia! wehuuuu indahnya hidupku!

Alhamdulillah..dengan sedikit pengorbanan yong buat..yong dapat hasil yang berkali ganda..selangkah buat bisnes..yong akan teruskan langkah sampai menuju kejayaan.. yong sangat bersyukur dengan biz ni yong dapat ubah taraf kehidupan yong sedikit demi sedikit..paling bahagia bila dapat buat family happy.. 

buat bisnes dalam kegembiraan..sentiasa dirai bila meraih kejayaan.. best kan? u ols pon bole tau.. bulan ni yong dah jelajah kedah to melaka.. next month maybe area pantai timur pulak.. u ols yang berada di area sana..let's join us.! sama-sama menggenggem kejayaan di masa muda.. yeah!

nak hubungi yong?? tekan ke button contact di sebelah kiri ek :) 

2 ulasan:

kakchik@ella berkata...

suka lah tgk yong hepi dgn bznes ni.

Ardini Humaira berkata...

tahniah yong! :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...