Jumaat, 17 Februari 2012

seronok bila bekerja dalam teamwork ni kan?

salam u ols! selamat pagi ek...bangun awal tak hari ni? hee mesti lah kan? semangat nak p kerja.. macam yong pon bersemangat ! hari-hari ada appointment..hari-hari ada yang bertanyakan pasal biz yong..cemana nak buat side income and so on. happy bila dapat membantu orang lain.. selain jugal korset..dapat juga bantu orang lain membina kerjaya.. :) syukur indahnya hidup ku..


biz partner yong dari utara najaha n mieza

masa ni kami bertiga ke penang.. ada appointment disana..best lah..dulu tak dapat peluang macam ni..actuallu dulu kami sekelas masa sekolah teknik..tapi tidaklah rapat mana.. BUT after doing this biz together..hubungan kami sangat rapat macam adik beradik.. hebat btol biz ni..dengan rakan kongsi yang lain pon sama.. even sebelum ni tak pernah kenal langsung..sekarang dah macam satu family besarrrrrrr punya buat kerja sama-sama menjadikan ia lebih mudah kan? TOGETHER WE ARCHIVE MORE!! 




cincin ni yong beli minggu lepas.. ce teka mana tangan yong ? ;p

3 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Yong nmpk gembira dgn kerja yong sekarang ye. KC doakan yong berjaya.

kay_are berkata...

akak! lame dah tak singgah sini.. owh.. makin maju biz akak ye dah ade partner g.. tahniah!

Myra Jay berkata...

Teamwork kukuh akan menghasilkan kejayaan yang mapan :)


p/s : Kalau sudi tolong myra ye kat entry ni
http://normj1001.blogspot.com/2012/02/mj-nak-menang-nikon-d90-dari-denaihati.html

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...