Selasa, 21 Februari 2012

Carl's Jr | Besar nyer burger dia..Nyum Nyum

korang pernah makan tak burger ni.. yong first time ler dapat makan beger besar ni..sebelum ni tengok orang makan je hahahaha


dalam gambar tak de lah nampak besar sangat beger nyer..tapi reality..amboi mak..kena kongsi dua orang lah! penat nak makan :p yong share dengan mieza je ni..hehe 

harga not bad.. satu beger tapi harga dua beger biasa.. kih kih kih.. murah kan? ;p air pulak bole refill banyak kali.. suka hati nak minum banyak mana..dia akan kasi cup tu je kosong..so pandai-pandai la pilih nak minum air yang mana satu

pasni nak try beger lain pulak lah..bole bagi cadangan??

4 ulasan:

Nyamuk Terbang berkata...

mcm sodap jer

nadia berkata...

yonggggg.. :)
nadia rasa macam nak buat giveaway dekat blog nadia. tapi sekarang nadia nak cari sponser. lagi ramai yang sponser lagi bagus. yong berminat tak nak sponser? apa apa pon xkesah. seikhlas hati. kalau yong berminat, yong tolong email nadia ye. nadiafarahida@gmail.com

siti murni berkata...

huhu..tak pernah makan carls junior....teringinnya..

Ardini Humaira berkata...

dapnye.. terliur dni.. dni tengah ngidam bubur ayam mc d :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...