Selasa, 10 Januari 2012

satu jenis shawl dengan empat warna berbeza

salam u ols..selamat pagi malaysia..hehe today yong sje nak share dengan korang gambar yong beberapa hari lepas..ingat tak yong pernah beli shawl 10 helai tu? ala yang satu design je tu haa..(kalo lupa click here for refresh ur mind) so inilah hasilnya..comel tak? kih kih kih

masa ni di seremban 2.. dekat sangat dengan jusco Seremban 2 tu ols :)




dalam kereta..masa ini on the way ke tanjung malim



muka sebelum buat facial kemarin..kemain semangat nak p buat facial..sebab dah lama x buat.kang muka kusam lak..x cantik ler hehehe



ni gambar semalam..bersama rakan kongsi yong from kulim Najaha..beliau datang bermalam di rumah yong untuk belajar sedikit ilmu dari yong..Alhamdulillah dapat rakan kongsi yang komited macam ni..yong pon suka sebab ada teman untuk kuar ber appointment..hehe berdua kan lebih baik..


permulaan tahun 2012 yang ceria.. macam mana dengan korang pulak??

4 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

cantik! sesuai dengan yong taw :)

Cik FaRiZaM berkata...

ok ke shawl ni? jarang tak?sy tingin nk shawl mcm ni, tp tk tahu la menepati yg mcm sy nak ke tak

ana liyana berkata...

barepa harga shawl tu yong.. beli kat mana? kat kl ni mahal la.. rm35 kot.. putus selera nak bershawl. hehehehe

RazFiRa berkata...

shawl serbaguna, heheheh

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...