Selasa, 10 Januari 2012

Ukhwah sesama Blogger terjalin erat | Thanks kak ayu Citarasa Rinduan

semalam mood mengemas bilik datang.. ehem actually ada kawan datang rumah kan..so harus lah kemas.. kalo tak memang cenggitu jerk bilik nyer. macam tongkang.dasyat! haha yelah..tikus pon pernah lalu dalam bilik..scary yu! :p

masa dok mengemas dok tengok lah segala fail dan surat menyurat.tiba-tiba baru perasan satu sampul dibelum dibuka.. haish..surat apakah itu?? sekali tengok JOHOR kat setem tu..isk sapa ni ek bagi?? bila dah buka..haaaa baru teringat! kak ayu citarasa rinduan ada mintak alamat yong haritu.nak pos kalendar katanya.. cemana yong bole lupa.. and cemana sampul tu dalam bilik yong..?? maybe tok yang letak kot hehe sebab yong selalu out station kan..jadi perubahan dalam bilik ni idok ler teman kisah sangat haha

nak tengok rupa kalendar itu?? taraaaa!!



citarasa rinduan! memang yong akan ingat sentiasa lah kat kak ayu pasni! sayang kak ayu! thanks yer :)

4 ulasan:

kakchik@ella berkata...

KC pun dah kenal Kak ayu skrg ni. slalu gak gi blog dia.

eiela berkata...

Wah dapat kalendar citarasa rinduan.

Ardini Humaira berkata...

wahhh bestnye yong dapat :')

BUNDA a.k.a KN berkata...

salam dari bunda..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...