Sabtu, 7 Januari 2012

Keluarkan SINGA daripada diri anda

Salam semua.. huaaa yong sekarang kemain lagi busy nyer sampai nak update blog pon tak sempat.hehe ada orang rindu yong tak? mesti ada kan?? jangan tipu hihiih

oke..ce teka yong ada kat mana sekarang..oke tak payah jawab sebab yong sendiri nak btau yong kat mana :) 
yong sekarang berada di seremban.. japg yong bak balik utara dah... bulan ni full appointment..fuh! best sangat..dengan magic nye yong bole berada di sekitar anda haha sekejap di kedah, di perak, kl and negeri sembilan.. Alhamdulillah yong masih kuat untuk bekerja..kerja sambil enjoy la katakan..freedom time..then yong target for freedom money pulak..baru lagi heaven kan??


keluarkan SINGA daripada diri anda..! tengok gambar ni rasa lagi bersemangat tau..yelah..semangat tengah membara ni dik non. hehe happy dapat share about this bisnes dengan kawan-kawan yang nak dengar..paling best jumpa orang yang tak dikenali..pon nak tahu rahsia and tips about this bisnes..yong dengan rela hati share segala ilmu yang ada.. baru berkat kan.. ilmu yang diguna dan diamal sepanjang hidup..smoga pahala berterusan..amin..

oke yong nak bersiap dah nak ke tanjung malim..ada sapa nak ikut? yong drive sorang je ni.hope mak x ngantok nyah! :p

daaaaa!

email: alinacshoppe@gmail.com

4 ulasan:

kakchik@ella berkata...

KC doakan Yong berjaya.

Amoi MiyaSya berkata...

wahhh kak , semakin berjaya nampak nye ! emm , selamat tahun baru kak . *tak lambat kan ? :P

emm , sorry , wani tak update lagi pasal PB tu . busy la . huuu

SyUhAdA berkata...

ooh..yong nak blik kedah dah ke..mmg x smpat nak jumpa la..xtau la ble leh jumpa..

Ardini Humaira berkata...

ngaummmm :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...