Jumaat, 23 Disember 2011

reward untuk diri sendiri lagi | shawl 10 warna

hehe  reward untuk diri sendiri je memandang haha boleh percaya ke? oke kali ni yong nak tunjuk shawl yang yong baru beli semalam.. shawl biasa saja..tapi disebabkan yong teramat suka dengan shawl ni..so yong beli another 10 colors untuk design ni..


9 warna yang ada dalam gambar..masa ni pakai shawl ni jugak..so yang lagi satu x de  dalam gambar.. 

nak tahu shawl mana yang mula-mula yong beli dan terus jatuh cinta kat shawl ni?? ok lihat di bawah

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


lawa tak??? err yong tanya shawl tu ek.. bukan org yg pakai shawl tu..hahah 

so campur dengan shawl di atas ni..yong dah ada 11 warna untuk 1 design jerk ;) puas hatiku memilikimu :p

pasni nak aim design lain pulak lak.. sapa nak ikut shopping????




11 ulasan:

nur anis berkata...

bestnya ada shawl banyak colour..pilih je yang mana match dengan baju..:)

izyantyPersonalTaste berkata...

bestnya dapat shoping banyak2 camni...:)

SyUhAdA berkata...

byknye yong borong..hee..nak ikut shopping!.hehe..

fathiah berkata...

woww... shopping sakan :) bestnye

kakchik@ella berkata...

11 warna 1 design? Amboiii..

Myra Jay berkata...

perggh sekali beli 11 angkut U, kelas tu :)

Salmia berkata...

shawl ni fabrik ape yong? :)
shantek!

nur farahin binti sulaiman berkata...

chantik akak.. farah pon gila beli shawl jg.. kumpul bnyak2.. hehe

TINA berkata...

Assalamualaikum


orang yang pakai shawl tu pon cantik jugak

nurkaloi berkata...

amboi bukan main lagi reward macam2

Ardini Humaira berkata...

wow! gojes! nak cari jugak. la. lawa!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...