Khamis, 22 Disember 2011

Reward for my self | handbag baru oi!

haha..excited lebeh ni.. saja nak tayang jugak handbag baru walaupon idak ler mahal pon hehe



taraaa..my new bag ;) Charles & Keith


ada gaya cam datingggg tak? hahaha 


mak suka noks! walaupon x mahal mana (dalam hati mahai jugak la oi..yong ni bukan nyer pernah beli handbag mahai2 gini..selalunya rembat yang makcik2 yong punya jerk :p ) tapi yong puas hati sebab dapat beli sesuatu dengan titik peluh yong sendiri.. ini permulaan dalam bisnes ni yer.. harap pasni dapat banyak beli handbag baru.. LV pon bole ahaks!


ok..hari ni hajatnya nak p shopping shawl sket..nanti yong update yer



Notakaki: thanks kepada kawan-kawan yang kini dah jadi rakan kongsi yong..kepercayaan korang kepada yong takkan yong persiakan..sama-sama buat bisnes..sama-sama berjaya yer..TEAMWORK! 

to u ols yg juga berimpian besar seperti yong..let's join our colorful bisnes..sgt happy dgn bisnes ni! selain jana INCOME..kami juga sangat erat dengan rakan kongsi :) best kan?

email: alinacshoppe@gmail.com
phone: 0137049413

7 ulasan:

Myra Jay berkata...

Wahhh dah macam mak Datin dah tu :)


Tahniah ye Yong, U deserve it :)

nur farahin binti sulaiman berkata...

cantik handbag warna kelabu plak tue.. boleh masuk dengan semua baju..=)

Lelaki Ini berkata...

wah grand2!

nurhaniszamshah berkata...

datingggggg vouge gituk heehe

kakchik@ella berkata...

bakal Jutawan MLM. Hihi.

TINA berkata...

Assalamualaikum

cantik beg yong.mahal tu. kalah datin.hihihi

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Assalam DATIN YONG..errr datuk mana yeaa ??..:))

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...