Selasa, 27 Disember 2011

reward my self lagi ye kawan-kawan. jom tengok!





salam semua. hati yong makin berbunga-bunga sejak ada samsung tab kih kih kih






ni entri ketiga kot utk reward my self nyer entri. bukan nak menunjuk tapi sekadar suka-suka. next time bole la tengok apa yg yong dah beli sejak buat bisnes ni..kan?






yong semalam di perak. then balik sp pg.. malam gerak ke seremban.. korang ada rasa mcm yong buat magic tak? huhu yong pon rasa macam tu :p now yong dalam kete ni. dalam perjalanan ke sunway piramid. shopping time! hoorey!






so malam ni ada kang seremban. orang seremban yg nak wat side income bole la roger yong ye. yong bole share apa yg yong tahu about this business. oke?






so jom book ur appointment with yong. sms\whatsapp : 0137049413






btw. samsung galaxy tab yong tu yong dah kasi nama.. nama dia alinac tab.. awww sweet tak?


Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

nur anis berkata...

wahhh siap ada nama tu..hihi

Lin Azlina berkata...

wah...heabt skang....macam2 dpaat sejak berbisnes ni yer

SyUhAdA berkata...

besnye yong..dah ada galaxy tab skang..nak jgk..hehe..

ana liyana berkata...

yong dok kat sungai petani ye? ana baru balik holiday 4hari 3 malam penang, alor star, tanjung dawai (singgah kejap je..) & sungai petani.. best juga sana.. mknan laut murah!! sukeeeee

Salmia berkata...

@ana liyana
go go go!
lepas nih bleh beli keta plak ye.. hehehe

Ardini Humaira berkata...

taniah yong.. bestnye dah beli.. dni lom ado lagi...huuu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...