Isnin, 5 Disember 2011

new produk di Alinac Shoppe | V Asia..macam-macam ada


Panas!! panas!! apa yang panas??? hehehe oke gimik je tu ek.. today yong nak share beberapa produk baru yang dah masuk stok di Alinac Shoppe.. so apakah produk tersebut? haa japg korang bole scrol ke bawah yer..

produk ni bawah ni sesuai untuk lelaki dan perempuan kecuali satu produk je yang ada nama Ladies tu..hehe yang semua bole untuk lelaki dan perempuan ye.. harga pon semua dibawah Rm40..so memang murah dan berkesan..elok sangat korang nak try..yong memang suggest sangat :)

ok jom kita tengok gambar dan penerangan di bawah


Pink Cream + Collagen

(Harga Pasaran : RM 36.00)
Pink Cream dirumus khas dengan Teknologi Nano membantu mengembalikan kulit ke warna merah semulajadi, agar kelihatan berseri dan sihat. Sesuai digunakan pada bibir, puting, sekitar alat sulit, celah peha dan sesiku.

Cara Penggunaan :
 Sapukan secara nipis pada bahagian yang diingini 2-3 kali sehari selepas cucian. Untuk bibir, disyorkan sekali sehari sebelum tidur.



Appleslym Dietary
(Harga Pasaran : RM 30.00 / 10 SACHET )
.

* Appleslym Dietary. Ianya adalah campuran pati epal hijau yang dirumus khas dengan serat Fiber, Kolagen dan Vitamin C yang membantu:
* menurunkan berat badan dan membakar lemak, malah membantu mengatasi masalah perut buncit, memberi rasa kenyang, meransang sistem penghadaman, meningkatkan kadar metabolisma, melegakan sembelit, membuang lebihan angin, mengurangkan kesan ‘stretchmark’, mengawal paras kolestrol dan mempermudahkan sistem pelawasan.
* Kandungan kolagen dan vitamin C pula bertindak sebagai antioksida yang membantu mengekalkan kecantikan, kelembapan dan keanjalan kulit dari dalam seterusnya menguatkan imunisasi dan membekalkan zat-zat mineral yang mampu mencantikkan struktur kulit dan melambatkan penuaan.
* Produk ini dianggap bonus kerana mempunyai dua fungsi utama iaitu pelansingan dan kecantikan. Antara kelebihan produk ini berbanding produk lain di pasaran ialah kandungan inulin yang membantu meningkatkan bifido bakteria dalam usus dan mempercepatkan percernaan.




Ladies Collagen

 (Harga Pasaran : RM 35.00 / 10 SACHET )
.

* Ianya adalah campuran 13 herba terpilih daripada makanan amalan sunnah yang mempunyai kebaikan bagi meningkatkan serta mengekalkan tenaga dalaman serta kecantikkan diri. Ia diadun daripada bahan semulajadi seperti lobata, mirifica, kacip fatimah, manjakani, akar serapat bersama habbatus sauda, madu, goji, delima, kismis, gingko biloba, kunyit dan kolagen.
* Ladies Collagen dapat memberikan kesan sehingga tiga kali ganda lebih baik berbanding produk lain.
* Pengambilan yang teratur dan berterusan membantu :
* mendapatkan bentuk badan yang menarik,
* menyeimbangkan hormon,
* mengembalikan keanjalan dan saiz payudara yang lebih menawan,
* menegangkan otot-otot punggung,
* mengecutkan rahim,
* seterusnya merapatkan vagina serta melambatkan proses menopaus.

Kebaikan :
* mencantik dan mencerahkan kulit,
* melancarkan peredaran darah,
* melancarkan haid dengan lebih teratur,
* melegakan masalah wanita seperti senggugut dan keputihan,
* mengembalikan keintiman hubungan.
* Produk ini juga membantu menyuburkan wanita bagi mendapat cahaya mata.
* Didatangkan dalam bentuk gel menyebabkan cara mengamalkannya mudah, hanya dengan mengambil terus dan tidak perlu dibancuh.



Soy Collagen Premix

 (Harga Pasaran : RM 30.00 / 10 SACHET )
.

Kebaikan :
* Soy Collagen Premix adalah satu-satunya produk kolagen dengan kualiti premium yang diperkaya dengan 20 vitamin dan mineral.
* Ianya adalah campuran soy protein, kolagen, manggis, kolostrum dari susu kambing, kalsium dan vitamin C. Fungsi utamanya adalah untuk kesihatan dan kecantikan.
* Malahan ianya membantu meningkatkan tenaga.
* Rumusan istimewa ini membantu :
* melembap dan menganjalkan kulit,
* mengurangkan garis halus,
*  kedutan, dan tanda penuaan,
* menghaluskan kulit,
*  mencerah, dan menyerikan kulit yang kusam,
* mengurangkan parut dan pigmentasi,
* meningkatkan kesihatan mata,
* menguatkan kuku dan rambut yang mudah gugur,
* membantu melegakan sakit sendi,
*  lutut, kebas kaki,
* tangan dan meningkatkan imunisasi badan.
* Paling membanggakan, ada diantara testimoni produk ini yang mengakui kadar gula mereka berkurangan, sakit dada dan asma berkurangan serta darah tinggi dan rendah kembali kepada paras normal.



(Harga Pasaran : RM 35.00 / 10 SACHET )
.

* Fair N White adalah produk pencerahan berasaskan sarang burung
* membantu mengekalkan kegebuan kulit dan mengekalkan berat badan. Selain mencerah,
* ia membantu melindungi kulit dari sinaran ultra ungu, mengurangkan kecacatan kulit dan meningkatkan stamina.
* Antara kandungan lain ialah kolagen, tomato, acerola dan psyllium husk yang membantu:
* melambatkan proses penuaan secara berkesan,
* menghilangkan lebam pada bawah mata,
* menggalakkan pertumbuhan rambut dan kuku,
* menganjalkan kulit,
* menghaluskan liang pori,
* menghalang pertumbuhan jerawat,
* menjadikan kulit kelihatan lebih gebu, cantik dan cerah serta mengekalkan berat badan.



BERMINAT?? Jom roger yong

email: alinacshoppe@gmail.com
sms/whatsap:0137049413 b
bm pin : 21de4c4a

2 ulasan:

Nafisa81 berkata...

wow menariknya..

SyUhAdA berkata...

wahh..ada produk bru lg..makin mantap yong..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...