Rabu, 7 Disember 2011

makan aiskrim Gelato Fruity di Melaka!

taraa! ce teka tu kat mana? hee orang melaka sure tahu kan? kat dataran pahlawan tu haa.. sebuk jugak yong nak snap gambar kat situ :)

actually yong p melaka untuk hantar apam polkadot customer.alang-alang dah p terus la jejalan kan.. nak makan asam pedas yang sedap kat sebelah mahkota parade tu.. tapi ramai giler sampai takda tempat duduk T_T sian tok tak dapat makan kat situ..pastu terus makan kat kedai sebelah je lah hehe



gebu nyeeeeeee


sekali tengok..fuyooo banyak nyer aiskrim (terus berangan nak peti ais macam ni kat rumah )




macam-macam perisa..kalo ada mesin bua aiskrim lagi best ni kan




topping FREE je tau



tok pon suka


heee :) siap bawak tok p jalan-jalan




smurf..jom kita nyanyi mcm smuft la la lalalala lalalalala




gambar ni macam edit je kan.. macam gambar orang di lekat oada gambar yang lain..huu apa punya kamera tah ni






ce teka perisa apa yang yong amik?? heee cokelat sedap..caramel almond lagi sedap weh.. huu nak lagi!!!!




7 ulasan:

nur anis berkata...

yong buat saya teringin makan aiskrim..huhu

FatinFirdaus berkata...

eskrem2~~ wuuu.. xleyh mkn.. huhu

Mr feckry berkata...

lame plak wa tak pegi dataran pahlawan

sarah mohamad berkata...

Tak pernah makan dekat gelato. Mana sedap gelato or tutti frutti? Dekat times square selalu je tengokkkk :D

SyUhAdA berkata...

besnye yong g jln2~..

TINA berkata...

Assalamualaikum


wah sedapnya yong.tina tak pernah sampai melaka lagi. muka yong dengan tok yong nak dekat sama. happy family

miera berkata...

memng best eskrem gelato fruity sy slh sorg staff gelato fruity FYI gelato fruty sedng bersaing dgn tutti fruty baskin robbis skrg da down da pon..gelato fruty 100% pure buah2an

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...