Rabu, 2 November 2011

western food | tak sedap.tak sedap

hari tu ada p tesco..err tesco yang sama makan makanan thai yang x sedap tuh..so kali ni kita try makan western...


rasanya?? adeh! kureng sedap jugak lah


ce teka kat mana??


air biasa-biasa aja


chicken chop + bawang putih..bole lah.. tapi x kick lah!

ni pon biasa aja


hey yang ni cuba teka apa menda! bubur nasi@moi atau sup cendawan..rasanya ni air je kot! hampeh! sepinggan berapa ringgit..tapi bagi makan macam ni jerk! sedih taukkkk

tak makan pon xpo :( rugi duit je makan x sedap kan??

5 ulasan:

Myra Jay berkata...

Adehh, potong kan bila makan yang tak sedap..

Salmia berkata...

penah try hot plate kt tesco baru sp. mujur sedap . :)

kakchik@ella berkata...

Alaaaa .. kalo mkn tak sedap boring kan yong?

Ardini Humaira berkata...

kalo gtu baik beli campbell mushroom soup tu kita wat sniri :D sedappp

CT NoArIzAh ArIs berkata...

Tak semua restoran leh wat western sedap2 ni..akk pun pernah terkena dagingnya hangus dan sosnya pahit!!!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...