Rabu, 2 November 2011

Baju baru | suka la tuh.terus hormon stabil! haha

kemarin yong ada p shopping dengan adik and sepupu yong..nak shopping harus le bawak adik-adik/ auntie-auntie/ peneman.kalo shopping sorang-sorang rasa cam janggal je tau :p

so apa tangkapan yong pada hari tersebut! taraaaa sila lihat dibawah

 
3 helai baju jerk! dua dah di pakai kemarin and semalam..tingal satu je lagi belum pakai :)


di close-up kan :) blouse ni 


haa ini blom pakai..hehe cam dress pendek la kan.. ni kalo chinesse mmg pakai gitu je..yong pakai mmg kena pakai suar tambah cardigan la.. hehe xkan nak pakai gitu jerk :p


yang ni yong suka! sebab kain dia cam satin tu..pastu besar..pakai dengan jaket hitam mg curlas! huhhhhhh pasni target nak beli jaket pulak.. yipiiie!



kuat shopping skg ni..sakit jiwa!

3 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

kih3...
pasni beli lagi tau :D

Salmia berkata...

shopping is the best part in my life :)

Myra Jay berkata...

Nanti tangkap gambar dengan baju baru ni ye Yong, nak tengok :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...