Sabtu, 26 November 2011

makan di bertam | mini reunion hehe

hari ahad lepas..yong ada p jumpa kawan-kawan lama.. mula-mula p kenduri kawan..then p jumpa kawan pulak :) nak jumpa tu haruslah jumpa kat kedai makan kan.baru best. hahaha..kena pulak kedai makanan sedap..adeh tingat sampai hari ni tau


air asam, nesscafe and teh ais limau :) yong sakit tekak so minum air asam panas je lah


salad buah yong nyer order.. bole tahan


yang ni ibu kepada kawan yong nyer order.. adeh..sedap lah benda alah ni.. next time yong p nak amik ah yang ni..kuah dia teringat sampai sekarang tau...fuh fuh :p

erm..now yong berada di seremban dah tau.. esok dah nak ke singapore.mesti banyak makanan sedap ada pasni kan.so blog ni jadi blog makanan sekejap bole :) haha

3 ulasan:

Nabiel berkata...

adehhh..pagi2 lagi dh tgk mkanan nie..mmbuatkan perot lapo nie..aishhh~hehehe

p/s : jum tlg komen dan like snie GADGET IMPIAN SAYA

Ati Masrif berkata...

sedap2 semuanya

lamo tak makan di luar

tgh berjimat utk gi cuti2 :)

SyUhAdA berkata...

bole yong..
tgk gmbr mknn pon bes jgk..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...