Ahad, 27 November 2011

dinner di johor | entri makanan lagi??

salam semua..hai hai..ni entri sebelum gerak ke singapore esok hehe..entri ni patot yong buat minggu lepas tapi tak sempat nak update best-best terpaksa la korang baca entri kurang best dari yong ahaks!



so gambar ni diambil masa yong and auntie yong ke johor minggu lepas atas urusan bisnes.masa tu ada meeting dengan team dari jb..best kan dengan bisnes ni..dapat yong g jalan-jalan and kenal biz partner yang lain..


oke malam tu.. kami dinner di JB kot..adeh..lupa la kat mana tempat ni.. huu takpe lah..jom tengok makanan apa yang ada


air barli panas



tomyam



telor and sayur



ikan parti bakar



dim sum rasanya ni kot (lupa menu)


rasa macam ada order yang lain jugak..huhu orang JB..kalo ada tempat makan yang sodap-sodap sila btau yong..next time nak p makan dah tahu tempat sedap..tempat tak sedap tak mau naa :)

1 ulasan:

SyUhAdA berkata...

sedap2..tp ikan pari tu nmpak cam x sedap sgt..hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...