Jumaat, 25 November 2011

yong dalam perjalanan ke seremban



tu gambar apam polkadot.. yong buat untuk hadiahkan pada kawan yong sempena besday beliau :) anis rina namany. tak sempat nak hang out. sebab yong sangat busy semalam :( kalo tak bole la makan kek kat secret secipe huuu



now yong sudah dalam perjalanan ke seremban. pAtotnyer semalam dah gerak tapi yong habis kerja pon da pkol 8 lebey. weak da satu badan. mata pon asyik nak pejam je. so perjalanan ditangguhkan pada hari ni. lebih baik sebab bertolak waktu siang kan?



so sekarang dah area bukit gantang dah. lapar lah. waktu lunch elok dah ni makan.. hehe korang dah makan ke? lauk pe je haa.. :)

Powered by ShowMeBlogger.com

4 ulasan:

munna berkata...

comey2 apam polkadot tu..mesti gembira kawan yong yg menerimanya

Kyuubi berkata...

dah sampai destinasi belom? selamat bercuti la hendaknya hehehe

NinaAz berkata...

bestnya ada kawan macm yong.. nak kawan jugak bleh :)

Perfumes Farm berkata...

Hi,

Join Perfumes Farm Contest and grab a chance to win Fragrance Mist from Victoria's Secret.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...