Selasa, 8 November 2011

Jalan Tar | best jugak shopping kat sini..murah sangat

hee happy bila teringat 2 minggu lepas..ye lah..kan yong bercuti seminggu di seremban :)
bawak satu family lak tu..haaa best! sebab hari-hari kuar shopping..paling koman pon harus shopping di TESCO..kikiki 

so jalan TAR harus ku jejaki secara berjemaah dengan family bila dah sampai sini..yay! best dapat shjopping tudung kat sini..murah kan? lawa-lawa lak tu

adik sepupu, tok and adik yong..comel je kan dorang? i mean tok yong sekali lah hehehhe


tu haa yong nak nyelit jugak :) yang lain-lain tu adik sepupu yong lah


dah nama pon kuar dari pagi..acara makan tengahari kami hanya di food court SEMUA HOUSE.kami order kat kedai yang jual bakso tu..

ini kutiow sup..tak pedas ek


mee sup tak pedas jugakk

taraaa.bakso pedas ko! pedas sedap xpe hehhe

ini yong tau foo..bole tahan lah..xde la sedap sangat macam kat sini  hehe

sehari sebelum Deepavali..memang meriah la kat sini


see ramai orang kan? kami pon sibuk shopping macam la nak raya sekali :)


3 ulasan:

mysara berkata...

ish...shopping kt jalan tar tu mmg tersgt2lah best!

SyUhAdA berkata...

syu pon bru aje pegi sabtu hari tu..

NinaAz berkata...

sy pun suka p jalan tar..lagi2 hari sabtu. ada pasar malam sana. best dpt kaut barang2 kat situ. walaupun sesak tapi berbaloi2.. =)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...