Selasa, 8 November 2011

NEXT TOP PREMIUM BEAUTIFUL AGENT - NEW LISTING!

yong Seronok betul dengan bisnes premium beautiful ni. dapat ramai kawan ..kawan lama da makin rapat.. kawan2 yg seblm ni kita tak penah kenal pon leh jd rapat mcm adik beradik .. Seronok kan klau hidup kita di kelilingi kawan2 , tak de la sunyi .. Bile buat bisnes ni bertambah lg kawan/biz partner.. Sama2 ade matlamat yg sama untuk cari extra income ;)

biz ni kita tak blh gerak sorg2 .. Kena ade biz partner yg sama2 berjaya utk meneruskan legasi biz ni .. TEAM WORK is important .. Pepatah pun ade mngatakan, bersatu itu teguh .. So klau kita buat biz sorang2, tentu rapuh .. Tapi klau buat dgn team yg hebat, confirm KUKUH!! Confirm INCOME BESAR!! Plus klau uolss kate tak pandai berbisnes, ape susah .. Gunakanlah leader2 kita & yong sepenuhnya .. Sama2 saling menbantu :)



PB will not only transforms you to slimmer body & healthier life but also help us to earn 4 - 6 figures! What 6 figures?? owh YES!

We will show u how, step by step ;)

Book your appointment today and change your life NOW!!

Kedah / Penang / Perlis
013-7049413



Kuala Lumpur / Pahang / HSBC 
012-4972602




Kuala Lumpur / MIDA
017-6181552



Kuala Lumpur / Selangor / UIA
012-2057182

 



Kuala Lumpur / Selangor / Johor / UiTM
019-3190484




Kuala Lumpur / Selangor / Johor / TM
019-9146157




Selangor / Perak / Kelantan / RHB
012-3904533




Kuala Lumpur / Pahang / HSBC
012-6520951



Kuala Lumpur / Selangor / Negeri Sembilan / Risda 
019-2825990

  


Kuala Lumpur / Selangor / Negeri Sembilan / HSBC
019-2377662





Kuala Lumpur / Selangor
010-8932467




Kuala Lumpur / Selangor / Negeri Sembilan / HSBC Amanah
013-3680430



Kuala Lumpur / Selangor / Astro
013-4010793





Kedah / Penang / Perlis / Kementerian Kesihatan Msia
019-4643137



Kedah / Penang / Subang Jaya
019-4884560




Johor / Melaka / Sime Darby
013-7415271




Johor / Citibank
013-7220143




Johor / Negeri Sembilan / Hong Leong Bank
017-7416477




Hanis Liyana
Penang/Sungai Petani
017-4624330




5 ulasan:

NM02 berkata...

ape yg penting




KERJASAMA!

Ardini Humaira berkata...

wahh maju yong!

munna berkata...

bos kak munna pun dealer ni..dulu jual premium lepastu bio aura ...skrg ni premium semula

kakchik@ella berkata...

amboi dah makin besar 'networking' dia. Moga yong sukses.

SyUhAdA berkata...

wahh..smakin rmai..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...