Selasa, 8 November 2011

aktiviti masa DEEPAVALI hari tu.. kami p WET WORLD PEDAS :p

di pagi deepavali..hehe kami sekeluarga (budak-budak je) kuar ke PEDAS, Negeri Sembilan.. waa tak tahu pulak kat Pedas pon ada wet world..xpe lah dari xde langsung kan? so apa lagi.. terusssberjimba lah kami hahahha


abe halim ketua kami sebab dia paling tua.. dia kena p beli tiket :)

masa nak check in da ni heheh kena pakai sticker kat tangan 


taraaa! ni la wet world Pedas :) tak de besar sangat..bole la untuk bawak-bawak anak-anak mandi kat sini..kami mandi sampai bosan.. hahaha sebab kecik je kawasan dia..da habis pusing xtau nak p mana lagi..

siap ada kawasan air panas tau kat sini.. best aww buat rendam kami...pernah tak datang sini? kalo belum bole la p nanti ek :)


3 ulasan:

munna berkata...

kak munna pun nak pergi water park esok...tapi tak tahu nak pilih A Famosa Waterpark atau Melaka Wonderland

SyUhAdA berkata...

mhl x tket dia yong?dah lme x g tmpat mcm nie..besnye..

Hilmi Razali berkata...

best nye pegy wet world !

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...