Selasa, 8 November 2011

makan nasi Ayam di kedai cemara | sekali dapat no phone dah

minggu lepas..masa yong kuar shopping dengan adik-adik yong..yong ada la jugak p mkana sekali..ye lah..walaupon shopping complex tu dekat sangat dengan rumah..nak balik makan pon bole..tapi gagah jugak nak makan di luar..haha bajet banyak duit ni..nampak je kedai makan terus zaaas order makan..hihi dasar kuat makan :p

so kedai yang kami masuk ialah kedai nasi ayam cemana..dah nama pon nasi ayam kan..harus ler order nasi ayam...air pulak tea and lime :)


see..ada teh o ais, lime ice and tea ice :)

ni la rupa nasi ayam tu..sedap jugak..tp yong masak lagi sedap kot :p (masa bila la yong pernah buat nasi ayam ek..x pernah lg tau hahahha)


last! sekali pekerja kedai tu kasi no phone sebab nak berkenalan..ehhhh bukan pada yong tau.pada adik sepupu yong..dorang baru form 3..haha takkan nak bg no phone kat yong pulak ye dak..ko sapa nak ngorat aku? :p 

gatai benor dak tu eh..pas makan terus kami chiow lah..so now..no nyer dah tersebar.amik ko! hahahha


3 ulasan:

nur anis berkata...

kalau makan nasi ayam dapat phone tak pe jugak. ni dapat no phone. huhu.

kakchik@ella berkata...

ada peminat rupanya ye yong?

SyUhAdA berkata...

eh2..smbil mnyelam mnum air lak org tu..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...