Selasa, 22 November 2011

ini lah hasilnya..slim gilers hehe

gabungan dua produk terbaik! premium beautiful and lactolite


haa dari 90kg ++ skg ni kak ana dah berat 50kg ++ jerk..sila kagum hehe

yong pon nak jugak berat gitu..tapi sekarang bersyukur jugak lah..sebab lemak tak bersepah dah macam dulu..and rasa diri makin berkeyakinan nak pakai baju pape pon..takde nak risau lagi dah~

semalam yong busy sampai tak sempat nak update blog langsung..start dari pagi ada appointment di kulim then settle di kulim p ke parit buntar pulak.. alhamdulillah semua POSITIF.. our team will getting BIGGER and BIGGER.. terbaekk!!

so today sempat update untuk pagi ni je sebab japg sampai petang dah ada appointment dengan cust and biz partner :) hoorey!

ok dah nak bersiap! korang diluar sana.kalo nak pakai PB or nk tny pasal bisnes.sila roger yong oke :) daaaa

1 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

memang slimmmmmmmm

sedihnya buat k,.ayu...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...