Ahad, 20 November 2011

dah berada di kedah ni



eceh! macam la datang kedah jalan-jalan je. padahal balik rumah sendiri.. hehe. dah ala-ala macam org nomad je rasa sebab asyik bertukar tempat tinggal. x tetap hehe :)



so yong berada di kedah insyaAllah selama 4 hari. then akan ke seremban and singapore.. tak sure dok sana berapa hari sebab yong ada dapat order apam polkadot untuk bulan 12 nanti..so kena lah balik awal.



seminggu ni asyik tak sihat je. demam memanjang tapi tak menyekat aktiviti bisnes yong yang makin kencang ni. syukur sgt.



so kepada Anyone di kawasan sekitar sp, kulim, parit buntar yg nak tahu about magical Premium Beautiful or biznes yg masyuk nih .. Pm yong ye .. Rebut peluang ni sblm org lain ;) heee



oke nunite!

Powered by ShowMeBlogger.com

3 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

suka sangat bila yong semakin maju dalma perniagaan..
tahniah sayang

Lelaki Ini berkata...

windu kedah..
tmpat blajar!

Ardini Humaira berkata...

hye si cantik manis ::)
hehe miss u!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...