Sabtu, 8 Oktober 2011

dah sampai kedah..now nak ke penang~

Finally! yong da sampai ke rumah dah..yay~ yong sampai ke kedah dalam pkol 4 pagi gitu la.fuh mencabar betul lah drive memalam kan? mata dah makin tak nampak sebab pakai spek..eh pelik pulak..pakai lens xpe pulak..dengan lori and treler kemain banyak ler memalam.adoi.serius takut..tambah plak tengok excident..seram!

now yong baru reply email and inbox para cust~ ampun maaf sebab lambat ya~ pasni nak kuar p beli barang jap and pkol 2 ada biz appointment di penang~ oh orang penang..sapa lagi nak cari side income? bole la roger naa... yong sekadar membantu..keputusan di tangan anda. :)

oke lah~ nak p sambung amik order haha..sapa nak beli contact lens rm20 & rm25 masih available ya..bole tgk disni~~~> lens

dan promosi beauty disni~>>> promosi cantik

2 ulasan:

SyUhAdA berkata...

ooh...yong gi penang ea?
syu xde kat penang la plak..next 2 weeks bru blik penang.cuti sem..

Myra Jay berkata...

Wahh Yong p Penang belah Pulau ke Seberang??

Jom dating...wahhahaa

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...