Ahad, 9 Oktober 2011

kegiatan hari ni..serius masa sangat EMAS!

fuh! baru sampai rumah after berbisnes appointment di penang! terbaekkk~ org penang mmg hebat! muda2 lagi nak cri side income..bagus kan? 

esok yong da nak ke kl..sebelum tu nak pi hantar pb and apam polkadot pada customer..but apam belum mula buat lg ni...just nak rest sekejap..so japg nak pulun buat apam sebelum tido..next appointment pkol 8 pagi esok..awal kan? then nak siap-siap bungkus barang untuk pos..p pos brg semua then baru bole balik kl dengan tenang..eh balik KL?? sejak bila yong pindah KL? hahahha

rasanya 2 3 hari ni jadual yong sangat pack! rasa seminit tu pon sangat membazir kalo buang masa begitu jerk T__T setiap saat tu $$$ heheheh gila mata duitan kan? sebelum kahwin yong target nak capai duit sebanyak mungkin..so dah kahwin and bila da tua.cool je la sebab duit simpanan da banyak..betul tak? semua org ada impian kan? yong pon macam tu jgk..dah ada peluang depan mata..so skg yong hanya perlu bulatkan hati buat bisnes dengan betul2..thanks to our agent yg banyak support Alinac Shoppe..and kepada biz partner..juga BAKAL bisnes partner..thanks alot yong ucapkan.. sama-sama kita berjuang dalam satu group yg mantap ye! jumpa di puncak kejayaan!

berminat nak join agent alinac shoppe?? atau being my biz partner? do contact me..013-7049413 atau email alinacshoppe@gmail.com

oke syg semua..yong da nak mula buat apam ni! minggu ni jom jumpa di KL..best :)


masa beli donut jco tadi.. muka happy :)

4 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

chaiyok2........
yong mmg terbaik.
rajin, dedikasi, bersemangat!!!!!..

kalau dekat.. kak mmg nak rasa apam dotdot..

SyUhAdA berkata...

tu laa..bznye yong...bz2 pon ksihatan kna jg ea..nnti mai kl bape hari?
klau x bz leh la jumpa..hehe~

SyUhAdA berkata...

ada..tp jrg aktif fb sgt..

siti nur syuhada salleh..

nak contact syu trus bleh : 013-5975040 ..hehe..

tp isnin nie syu exam..abis ari khamis..yong kat KL smpai ble?

Ardini Humaira berkata...

yong tdo cukup2 taw jangan sampai tak cukup rehat :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...