Sabtu, 17 September 2011

yong disini sekarang | hotel thistle



sekarang yong berada di hotel thistle,jb.. nice place..best tido sampai x sedaq donia hohoh dah memang semalam agak penat+ngantok. baring je atas katil terus lesap! heh



so start cerita from semalam.. bertolak dari kl pkol 8.. sampai jb pkol 11. sempat la berhenti makan breakfast kt seremban jap.. so after sampai jb. yong terus ke rumah cust utk bisnes appointment.. lama jugak bercerita sampai pkol 2 lebey. after rehat+lunch.. dalam 3 lebey kami bertolak ke segamat pulak. so long journey ek... jalan biasa lak tu.. memang mengantok! tak tau kenapa sekarang yong senang sangat nak tido dalam kereta atau bus. huhu.. buat taik mata je tau :p



so next bisnes appointment kami ialah seorang doctor.wow! kagum disitu.. doctor pon nak buat side income tau. best kan? korang tak nak ker?



dah malam baru kami bertolak ke jb smula.. so da malam memang tak kuar dah la.. tido aja :) and now. baru pas makan pagi..rehat jap kat swimming pool japg bersiap lah..nak kua dah :) nak kemana?? tunggu update seterusnya ek :y daaaa



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

alexa yussida berkata...

busynyer bussinesswoman ni :)

Uchi kay-f @hmad berkata...

slmt smpi ke jb Yong...

jgn lupe payung skrg musim hujan taw!

Adek Pijat berkata...

wahh..yong ada singgah segamat gak..?

Citarasa Rinduan berkata...

bestnya
lama kak tak singgah sini..
sibuk dikedai sayang..
dik.....
tahniah bertambah rezeki kamu
kak bangga kenal kamu

Amoi MiyaSya berkata...

akak kat jb ? datang la segamat !

Edy Zaidi berkata...

hotem ni mmg best...lama tak g jb

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...