Isnin, 19 September 2011

hormon tak stabil | orang KL jom lepak!


salam semua..dah berapa hari yong tak update blog ni ek..adoi..rasa bersalah pulak asyik tengok entri yang sama je kan? bosan!

now yong masih berada di KL.masih belum pulang ke tanah air..kedah hehe..tak tahu lagi nak balik bila..so dok rumah goyang kaki je la main tenet..today yong x kuar kemana-mana..ingat nak kuar jugak..but ada sedikit pening lah..tadi ada minum something new..isk..xnak lah minum dah..sangat pening..rasa nak marah je ha..adoi T__T tgh bad mood skg..so better dok diam.

dah hampir seminggu yong dok sini..dah habis johor yong jelajah..haha..johor besar jugak ek..pening dok dalam kete..mula la datang hobi baru..iaitu TIDO..asal masuk kete je terus LELAP..haha apa la nak jadi..

so org KL..ada sesiapa berminat nak jumpa yong? moh le lepak-lepak sesama.. :)

4 ulasan:

Myra Jay berkata...

Syoknya Yong p jenjalan.. :-)

ana apez berkata...

ana keroje la yong.. if not bley dgr tntang bisnes.. adeehhh!

alinac lover berkata...

@ana apez

ana..kalo nk dgr pasal bisnes bila2 bole je call yong ek.. kalo jumpa lg sng nk tny pape yg xpaham.. :)

siang ke malam ke its oke..yong kerja x kira masa punya :)

niDa berkata...

dtg shah alam yong... ngeee

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...