Jumaat, 16 September 2011

Kenapa PB mahal?


Ramai yang email/sms/call dan bertanya tentang product 
PREMIUM BEAUTIFUL.

Photobucket

Kebanyakkannya cakap PB ni mahal..kena pikir 9x lah kalau nak beli PB (tapi utk yang tahu kebaikan PB, terus beli PB dengan senyuman :) )
Barang yang mahal, mesti lah bersebab.

Kenapa yer PB Corset agak pricey kalau dibandingkan dengan corset2 lain yang terdapat di pasaran especially yang dijual di kedai2 jamu, dia shopping complex n lain?
;
;
;
;
;
;
;
SEBAB
:
::
  • PB bukan mcm normal corset, PB adalah LUXURY CORSET...
  • SPECIALLY DESIGNATED,boleh fit dengan mcm2 bentuk badan :).Plus, bukan setakat menyorokkan flabby2 sahaja....PB IS MOST COMFORTABLE CORSET WITH 1001 BENEFITS!!!!
  • 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN
  • LIFETIME WARRANTY....!!!...ada tak corset lain yang LIFETIME WARRANTY?...setimpal dengan harganya
  • PB dilengkapi dengan FIR(far infrared rays) TREATMENT...

Anda perlu pakai PB at least 8 hrs per day...CONFIRM U'LL GET A GOOD RESULT...!

Mau tau lebih lanjut tentang PREMIUM BEAUTIFUL CORSET?
FREE Consultation
Contact yong @013-7049413

1 ulasan:

niza romli berkata...

Salam Yong. K.nza nk ty psl PB... K.nza dah beli/pakai PB ni sejak 2004. Skrg dah 2011 kan...jadi dah lama sgt.

Alhamdulillah, pakai dia memang ada perubahan la. Tapi k.niza lebih suka pakai masa buat aerobik. Turun berkilo2..(hehe...jarang pakai sbb malas nak sarung)

Tapi corset PB dah ada koyak2 ckit sbb dah bthun guna kan.

Yong tahu tak..corset yg rosak tu boleh kita hntr repair ke tak???

Lagipun kertas2 yg dlm beg PM tu semua dh ilang sekali dgn beg2 dia. Tak tahu k.nza letak kt mana sbb dh hmpir 8 thn...:)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...