Selasa, 6 September 2011

My new document holder! Love it :)

semalam yong kuar shopping! fuh bab shopping ni memang xleh tinggal la kan? so masuk kedai satu ni..saje la godek-godek tengok apa yang bole dibeli..biasa la kan..datang xde tujuan apa nak beli..so masuk je kedai tu..tengok la apa yang menarik then kita beli..

salah satu barang yang menarik minat yong ialah bag ni...sebesar setengah kertas A4..tujuan beli? yong terus terfikir nak letak kertas A4, stapler, kalkulatur, pen, hp dan other small thing dalam tu supaya mudah time nak jumpa cust nanti..yelah..nak jumpa cust dimana jua kita berada kan..dengan adanya beg ni..buat yong lebih bersedia lah..tak gitu?? nampak tak semangat WAJA yang ditonjolkan ni?? hahaha


so inilah dia bag yong tu..haa sebelum terlupa! 

Berita Baik kepada orang Johor Bahru..kepada sesiapa yang berminat nak menjana income 

lebeh..bole la roger-roger yongdisini ya~ kami satu team akan ke Johor Bahru pada 16

 September ini~ sama-samalah kita menjana income dan tingkatkan hidup kita..jika 

berminat nak jumpa yong and dengar cerita bisnes ni..bole email yong di

 alinacshoppe@yahoo.com ya!


4 ulasan:

Lizzie Yasmin berkata...

chomelnyer, mcm Alice in Wonderland plak.. dia nyer corak..

Ardini Humaira berkata...

wahhhh...
besau dni ingat yang kcik adoi. hehe nnt dni bg yong document holder versi felt ya :D

niDa berkata...

waaa cantik cantik...

gud luck yong ngan bisnes yong...

Redbloodsnow berkata...

lawa la!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...