Isnin, 5 September 2011

Ali's fried Chicken | sedap ni weh

Masa singgah di Bazar Ramadhan Raub aritu, yong ada singgah ke gerai ni..ada jual ayam goreng..then sedara pon beli la dua bungkus.

bila time berbuka tu apa lagi.terus ngap la ayam ni kan..eh.sedap lah! kat KL aritu tgk ada jugak.tapi kat kedah xjumpa lagi..

ada macam-macam set ni

ramai jugak nak beli tu~


ni rupa ayam dia..bila kita beli.dia akan potong kecik-kecik..dan letak rempah ke apa tah..serius sedap..pasni kalo jumpa lagi..yong nak beli lah~


video

haa siap amik video ni haa~ sila lah tengok~

pernah makan tak?

7 ulasan:

niDa berkata...

ni yang die goreng takde tulang tu eh..

Ardini Humaira berkata...

nanti yong lanje dni taw :D

Dilakochan berkata...

Nyumnyum!
Awal2 dulu klw pegi pasar malam mesti belii..

Sedapp.. berpeluh2 makan kalau yg spicey!

Nikmat kan yong/

tiefazatie berkata...

cam best je..xpernah mkn lg..hee

ISP berkata...

ish..mcm best je..kena try jgk ni...yumm...

Salmia berkata...

3 saat je video? hehehe

cmt ari raye ye yong.. :)

Redbloodsnow berkata...

wahhh yonggg...ini lah buatkan zie mencarik ayam goreng ni...huhu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...