Jumaat, 30 September 2011

FIAA Beauty Spa | layanan bagus..service mantap.. jom buat facial

masa kat JB aritu..yong and auntie sempat ke spa tau di plaza kotaraya..fuyoo~ da lama x buat facial..rasa best sangat-sangat bila dapat p kat situ..sehari sebelum tu kami da bertungkus-lumus settlekan bisnes appointment di JB dan segamat..so hari sabtu tu..masa untuk rileks je la kan..





yong buat facial selama  1 jam 30 minit..ada yang 2 jam..fuh..lama btoi..tapi syes best..lupa jap dunia luar..rasa nak rileksssssss aja tau.pakej kat situ pon berpatutan.facial yang yong buat dalam rm60 gitu la..siap ada urut2 bahu dan leher lagi.puas hati sangat!




2 minggu dah berlalu..pasni yong nak buat facial lagi lah..sebulan sekali p belai muka..berbaloi la kan..muka pon nak rest jugak..baru lagi berseri..tak gitu?




Spa ni akan berpindah mulai 1hb October  ke Danga City Mall..kalo korang nak p..bole la sms atau call owner Spa ni di 0167929535 (Pn.Safia)



pastinya korang akan dapat service yang terbaik disini..cubalah! berbaloi tau :)


2 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

sejujurnya zie katakan...zie lom pernah gi facial kat spa taw...hehehe. giler sakai kan..hikss :D

SyUhAdA berkata...

besnye wat facial tx..msti muka segar je kan??

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...