Isnin, 15 Ogos 2011

Premium Beautiful| Testimonial diri sendiri



salam semua..yong nak tunjuk gambar ni haa kat korang..ce tengok tarikh tu..percaya tak?? bulan lepas gemuk..bulan ni da ada shape da haa..slim da sket~ sempat laa nak slim sampai raya nanti..amin..doa-doakan la ya :)


cemana yong buat? hehe macam biasa la...yong amalkan pakai pb ni haa..sejak beli PB ni..rasa macam tak nak tanggal je..nak je rasa diri ni penuh keyakinan.kalo bole nak pakai time tidur..heee dasat kan?


sapa tak nak slim weh? semua nak slim kan? kalo slim nak pulak shape yang cantik..bukan untuk tontonan umur..tapi untuk diri sendiri..kalo gemuk..yong rasa geram sangat tengok diri sendiri tau.. nak je amik pisau p ptong semua lemak yang bersepah-sepah tu..


so ini bukti untuk diri sendiri..if korang berminat bole la roger yong.nak baca lagi tentang PB bole ja klik sini-----> Premium Beautiful


berminat nak dapatkan PB? jom email yong di alinacshoppe@gmail.com

9 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

yong, sms kak dik, hp kamu di hp y rosak... ada hal..

azzey berkata...

Dh turun bp kilo yong?

g0m0k9enDek berkata...

gp baru jek gune minggu lepas! huhu~ mmg memberansangkan!

AnisZahra berkata...

brp rggt?

ana apez berkata...

brapa harga ni yong? geram plak tgk yong dah slim2 ni.

Ardini Humaira berkata...

wooow! tahniah yong! kagum2 :D

Myra Jay berkata...

Yong bujang cepat turun berat badan, macma myra dah kawen dia lambat sikit, ntah2 3 bulan pe..heheee

♥ LuRveLyAmiera ♥ berkata...

wah, betul2x beza sgt..^_^

kasih.annur berkata...

hi dear

saya ada jugak beli PB, tp jarang pakai sbb rasa tak selesa sgt...camne nak buat ekk

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...