Isnin, 15 Ogos 2011

yong..cemana jaga muka? pakai produk apa?

Salam semua..see.tengok tajuk tu..isk..macam berlagak je kan? huuu~

korang..sebenarnya yong kadang-kadang sampai tak tahu nak cakap apa bila orang tanya macam tu..adeh~ yong rasa..penjagaan muka bukan bergantung kepada produk apa yang kita pakai..sebenarnya ia lebih kepada bagaimana kita menjaga penjagaan wajah kita..bagaimana rutin anda?

macam yong..cuci muka hari2, scrub kdg2, mask kdg2, pakai serum kdg2,, pakai pelembab hari2..kalo kuar rumah pakai sunblock (wajib)..malam kadang2 pakai mask jugak..plg sng pakai sleeping mask..haa sng pakai terus tidur jerk..mask mata pon pakai utk elakkan mata lebam..

senang je kan? banyak je kadang-kadang tu ..bukan susah pon..korang pulak cemana??

5 ulasan:

schaze zainn berkata...

hihi. schaze just cuci muka pakai olay je pehtu nak keluar letak day cream olay jugek..xP

ekceli produk kecatikan ni based on kulit jugak. ade setengah org ni sesuai bile pakai sesuatu produk tu and ade juga pakai pape pun oke je..hihi

muhamadsufian89 berkata...

wah patotla yong nampak cantik je. pandai jaga muka rupanya. hehe

~izan~ berkata...

betul tu dik,

yg penting disiplin =)
yong mmg cantik!~

Yan berkata...

muka ni kena jaga since remaja. bukan bila dah mature muka tu..

Ardini Humaira berkata...

dni lak lama da tak jaga muka hehehe.. adoi bila nak insaf ni

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...