Ahad, 7 Ogos 2011

Mask Mata( new ) untuk dark circle, eye bad & wrinkle

Salam~ hai semua..mari dekat..mari dekat.. Disebabkan permintaan yang tinggi.maka mask mata yang habis stock diganti dengan mask yang ini..mai tengok!! mai tengok!!


Cappucino Collagen eye mask..yang ni ada lagi satu jenis..iaitu Brown Sugar Collagen eye mask..macam best je kan? rasa macam perisa kopi pon ada hehehe..nak try? Rm5/each


ha yang ni lagi best..ada 50 helai mask berbentuk hirisan timun..kiranya ada 25 pasang la untuk korang pakai..ada promosi Rm27/bottle (promosi sehingga 30Ogos 2011) pastu kembali ke harga tetap

if korang berminat.bole la roger awal-awal ek..risau kang habis stock macam aritu..haa jenuh nak tunggu stock baru sampai..hope dapat la membantu korang yang bermata ala "panda" ek..supaya dapat mata yang segar dan cantik~

happy-happy ya beauty!

6 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

whoooaaaa cappuccino pon ado :D

SyUhAdA berkata...

besnye..
msti sedap je bau ble pkai..

alinac lover berkata...

@Ardini Humairabest dni

alinac lover berkata...

@SyUhAdAtau xpe..best

cik shuhada berkata...

macam ne nak order ea?
chentakita89@y.c

alinac lover berkata...

@cik shuhadajap ek yong reply

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...