Ahad, 7 Ogos 2011

Excited bila p Bazar Ramadan


ada ke yang tak suka p bazar ramadan? yong suka! p bazar bukan beli banyak pon.saje cuci mata lebey..bole gitu? hehe~ tudia masa first time untuk tahun ni p bazar.fuyoooo~ teruja yong tengok orang punya la ramai~ kagum btoi..kalo la bole join sekali menjual disini mesti masyuk giler kan? fuh! best :P

aritu yong p beli kurma and nasi kerabu untuk tok.. then p bazar ke tempat lain beli nasi kerabu and laksam..haish apa kena yong ni asyik beli makanan masakan kelate jerk :P rindu abe halim la tu hihihi minggu ni abe halim balik kedah..so bole la berbuka sama-sama :)

today nak ke Bazar mana pulak ek~

18 ulasan:

abah khalisha berkata...

malas nak pergi bazar hari ini..diaorg ni kadang-kadang masak mcm tak masak je..mmmmm..pentingkan keuntungan je

Sya Syazana berkata...

taksuka pergi bazar. Hehe. Kalu pergi je rasa macam perut bermain-main drum sambil melepaskan jus asid lalu terasa macam nak pitam. :D Maybe, satu hari nanti akan SUKA pergi bazaar. :D

deAnza-wAnda berkata...

wanda klo p bazar ramadhan.. habeh dwet. bek duk umah jek.. huhu...

Kalamhati berkata...

Akak tak suka pegi bazar Ramadhan!sebab kalu pegi abih duit..ekekeke

ana apez berkata...

huh?? rajinye Yong p bazar lain pada satu masa erk. ana suke pegi bazar last minute, orang dah x ramai sgt, jadi xde la berebut2 juadah. hehehe this week baru dapat merasa pegi bazar, baru balik dari bercuti berpantang. selamat berpuasa yong..

Ardini Humaira berkata...

dni balik kelas keje p bazar beli kerang masak merah hehe

Mr feckry berkata...

pening mata wa kalau pi bazar

misya berkata...

rindu org kelantan la tu

SyUhAdA berkata...

bru je g bazar smlm..
org rmai gler..nak jln pon susah..
tp bes dpt beli mknn sedap..

alinac lover berkata...

@abah khalishaa.a..kdg2 xsedap lgsg

alinac lover berkata...

@Sya SyazanaRASA PEDIH JE PERUT KAN HEHEHHE

alinac lover berkata...

@deAnza-wAndaTAU XPE..HBIS DUIT HAHHAHA

alinac lover berkata...

@KalamhatiMMG KAK HEHHE HBIS JE DUIT YONG

alinac lover berkata...

@ana apezSELAMAT BERPUASA YE ANA

alinac lover berkata...

@Ardini Humairasedap tu

alinac lover berkata...

@Mr feckrytau xpe..ramai giler org

alinac lover berkata...

@misyahehhe meme :P

alinac lover berkata...

@SyUhAdAa.a..mknan yg sedap pon byk

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...