Isnin, 8 Ogos 2011

Teman kawan interview kerja lagi

Hari tu sebelum puasa yong ada teman seorang kawan untuk p interview di penang. Today, yong ada teman juga kawan tapi kawan yang lain la pulak.. Heee teman interview di area sungai petani aja..dekat sangat dengan sekolah yong dulu.

Kilang ni kecik je..actually bukan kilang kot.macam makmal kimia je sebab bau busuk macam bahan kimia. Kawan yong ni lulusan degree kos kimia gitu la.yong pon x sure kos apa yang beliau amik masa belajar dulu.

Hope dapat la kerja di sini. Korang doa2kan la ek. Hee nanti da dapat kerja gaji mesti banyak tu. Bole la belanja yong aiskrim keh3 :p


Sent from my BlackBerry® smartphone

8 ulasan:

IeRa berkata...

GUD LUCK ;P

misya berkata...

semoga berjaya

Ardini Humaira berkata...

nanti2 dia lak kena temankan yong tebiu hehe :D

SyUhAdA berkata...

smoga kwn yong bjaya..

alinac lover berkata...

@IeRangee kwn yong da berjaya

alinac lover berkata...

@misyada dapat keje kak

alinac lover berkata...

@Ardini Humairayong ni xde sapa nak teman

alinac lover berkata...

@SyUhAdAkwn yong da dpt keje da

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...