Sabtu, 16 Julai 2011

Selipar BATA comfit..sangat selesa..



ini la selipar yang yong baru beli semalam..sangat selesa tau.. sebab selipar ni bila pakai rasa macam jalan atas sofa jerk hehehe



ce teka berapa harga selipar ni.. murah je tau.. tapi corak dia biasa je la. macam orang tua pon ada but who care kan. asalkan selesa kat kaki ni. ada kasut yang cantik tapi menyakitkan kaki ni watpe jugak. nak jalan sakit.seksa.. huu tak nak la pakai selalu da.. kadang-kadang je takpa.now yong jatuh cinta dengan kasut bata.. love you lah! heee :p



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

SyUhAdA berkata...

mpak cam selesa..
besnye klau pkai kan..
hehe..

nak teka..rm49.90..btol x yong?

mMoOnN aAlLeEaA berkata...

bata memang sedap dipakai.tak kisahlah kalau org cakap pesyen org tua

Kalamhati berkata...

agree with u..selipar comfit BATA mmg agak selesa..
hehe tak kesah la org kata cem org tua pun..janji kaki kita selesa

jeBateja berkata...

so...bg le taw harga nya...bgtaw le...

IeRa berkata...

oke jew tgk kasut tu yOng..
hihi

yOng iera nak tanye camne nak setting
untuk update blog melalui BB ek..?

Ardini Humaira berkata...

ha ah memang bata selesa... sangat best... :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...