Ahad, 17 Julai 2011

Tiny Pillow | thanks Ardini Humaira


today yong dapat satu parcel from Dni~ yay~ ini kali ke berapa pon tak tahu lah yong dapat hadiah dari Dni tau..she's so kind..selalu je kasi hadiah kat yong..so next time yong kena juga bagi hadiah pada Dni..tok yong cakap..kawan yong selalu je bagi hadiah kat yong..x acik lah kalo yong tak kasi hadiah pada dni..heheh

oke la..yong mesti bagi nanti..jangan risau :) haa ada lagi dua barang dni kasi..tapi ada pada gambar lain..nexti time yong tunjukkan oke~

jangan lupa p kat blog dni oke.kalo nak order pon bole jugak :) klik sini untuk ke blog Ardini Humaira

7 ulasan:

äþèéž™ berkata...

hai cik yong. dah lama x aktif blog. bz sket. skrg dah start balik sket2. huhuhu. ala, cantik la pillow tu. nak gak leh ke? tp nak free punyer. kiranya jd cik yong nyer give away lah ye. huhuhu

SyUhAdA berkata...

cntiknye..
dni mmg baik kan..hehe..
yong pon ape krgnye..

p/s: murahnye..igtkan ksut tu harga rm50..

Citarasa Rinduan berkata...

tahniah yong..

mmg lawa...

Lelord berkata...

comelnya bantal

eiyzniey berkata...

cun nye kak dni buat!!heheheee

Ardini Humaira berkata...

:')
mekasih yong sebab suka bantal tu... lap u tu tri for faiv!

Myra Jay berkata...

Bestnyer..
Tahniah ye Yong :)
blogger mengeratkan kita ;)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...