Sabtu, 16 Julai 2011

comel tak?



bayangkan semalam yong balik dari kl sampai pkol 4 pagi..sempat la rehat 3 jam pastu bangun da. wat keje sket..pastu gerak p ambil barang kat kedai makcik yong.. sembang-sembang kejap tak sedar da janji dengan mummy nak hantar p airport.



pastu sebelum balik rumah p beli brg sekejap then baru p hantar mummy, daddy, tisya and baby qadir kat airport.after tu yong balik rumah and hantar adik sepupu p tuisyen..sementara tunggu nak amik tuisyen yong p beli selipar baru dulu.sebab sakit kaki. terpaksa la beli selipar yang lebih selesa. sayang kaki oi.. xde kaki x leh nak jalan jauh daa :) nanti yong tunjuk selipar baru yong ok heeee



then pas beli kasut yong amik adik sepupu kat tuisyen dan amik tok dirumah trus p besday party adik sepupu yong.. habis majlis dalam pkol 11 malam.. haa sampai rumah dekat pkol 12 trus weak dah ni.. adeh.. penat haku wehh.. ada rasa macam robot pon ada. sabar jela huhu



today.. rasa lega sket.. tapi ada keja nak buat japg..harap semuanya berjalan lancar.. dan dapat balik rumah untuk berehat sebelum start kerja semua pada isnin nanti :)



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

3 ulasan:

SyUhAdA berkata...

busynye yong ea..
hari nie relax je tau..

Kalamhati berkata...

fuuhh packed nya jadual yong..huhu

Ardini Humaira berkata...

comelnye baby! cubit dia :D


p/s: yon jangan lupa rehat ak tau

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...