Selasa, 5 Julai 2011

:: sebenarnya..yong tak suka bawak kereta ::

sejak dari memula dapat lesen kereta lagi yong x berapa gemar bawak kereta..lebih suka jadi penumpang jerk..kalo orang lain..dapat je lesen.."gila stereng" rasanya.tapi yong..seboleh-boleh tak nak bawak kereta..tapi macam biasa la..benda yang kita tak suka tu la yang selalu kita kena buat..yong selalu kena bawak kereta.dah elok je dapat lesen..terus kena bawak penumpang-penumpang ke sana dan ke sini.. adeh T_T

sampai sekarang yong terfikir..kenapa eh aku x suka bawak kereta..x berapa gemar sangat sebab banyak kereta ni letih..kena tumpu pada pemanduan..when yong drive sambil berfb (amboi sambil berfb katanya :P ) means yong memandu sambil tengok henpon..kepala orang yong ni melayang-layang...lagi kalut bila orang call.adeh..serabut kepala ni..

abe halim always komplen..why yong selalu berhenti bila lampu kuning..patot yong pecut sebelum merah..jawapan? "yong sempat nak check FB atau sms waktu berhenti tu" hahhaa.gila kan..tapi kalo time dok pecut..time tu la orang dok call la sms la..memang x dengar da yong.. T__T

oke..sebenarnya yong nak cakap..minggu ni yong da start keje jadi driver smula macam tahun-tahun lepas.. but tidak la seteruk dulu.cuma amik dan hantar budak-budak p tuisyen jerk :) tapi tuisyen semua jauh-jauh belaka..sabar je la yong.dalam hati panas jerk..hahahah

erm.. rasanya entri ni da makin melalut..elok yong stop dulu..nanti yong sambung.. malam ni nak ke rumah abah :) rumah baru abah.. nak bawak tok sekali..

babai :)

3 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

awe pulak takot bawak kete yong....huhuhu

iQapiQa berkata...

aiyok..yong kena ada driver ni..heheh~

Ardini Humaira berkata...

dni lak kalo kasi kerete ada ekon nak ak bawak. hehe kete dni takleh pasang ekon... nanti semput :p kete lama pasalnya

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...